Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Antilliaans van Nederland

Antilliaans van Nederland

Handel in Antilliaanse producten

Toerisme, de overdracht van steenolie en offshore-financiering waren de steunpilaren van de economie die nauw verbonden was met de hele wereld. Nederlands Antilliaans staat bekend om zijn schoonheid. Toeristen gaan er graag heen voor vakanties. Nederlands Antilliaans is ook erg bekend om zijn winkels. Antilliaanse producten zijn gemakkelijk te koop. De economie van Nederlands Antilliaans is grotendeels afhankelijk van suiker en andere plantage-gewassen.

Klimaat in Nederlands Antillen

De Antillen heeft warm weer. Het klimaat op de Antillen is tropisch. De temperatuur op deze eilanden varieert tussen 27 graden Celsius en 30 graden Celsius. Antilliaanse Nederlanders ervaren het hele jaar door constant weer. De temperatuur daalt 's nachts met 21 graden Celsius. De coolste maand van Nederlandse Antillen is februari.

Burgers van Nederlands Antillen

Burgers van het eiland zijn meestal samengesteld uit zwarten en ze behoren tot Afrikaans erfgoed en mulatten, wat een mix van Afrikaans en Europees erfgoed betekent. Ze hebben geen Saba's mensen die gelijk verdeeld zijn tussen mensen van Afrikaanse en Europese blanke afkomst. Op Saba is de link tussen zwarte en blanke inwoners comfortabel.
Nederlandse Antillen meet drie bestuursniveaus, waaronder de heerschappij, die bestaat uit de Europese natie, de Europese natie Antillen en Aruba; Europese natie Antillen en ook de territoria van elk van de vijf eilanden.

Eten in Nederlandse Antillen

Er zijn verschillende traditionele eetgewoonten die van eiland tot eiland verschillen. Maar ze hebben allemaal variaties op de Caribische Creoolse keuken. Funchi, een maïspap, en pan bati, een pannenkoek gemaakt van maïsmeel zijn enkele van de typische voorbeelden van traditionele gerechten in Nederlands Antilliaans. Funchi en pan bati gecombineerd met een geitenstoofpot vormen de basis van de traditionele maaltijd. En een zwarte cake wordt ook alleen bij speciale gelegenheden bereid. Sinds de tijd dat toerisme is gevestigd, zijn fastfood en internationale gerechten populairder geworden.

Geef een reactie