Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Feiten over Italiaanse pizza 

Feiten over Italiaanse pizza 

Italiaanse pizza is anders dan andere pizza's, omdat de pizza's uit Italië een speciale handgemaakte saus hebben van verse tomaten, knoflook en oregano. De Italianen maken deze gekookte tomatensaus van verse oregano en knoflook, maar in andere landen gebruiken koks Italiaanse olijfolie, gepureerde verse tomaten, knoflook en oregano. Doordat de pizza's van  Italiaan Vlissingen zijn voorzien van deze echte Italiaanse saus met een pittige smaak die andere restaurants niet hebben, is deze Italiaan uniek. De pizza is traditioneel: hartig en vol van smaak. De pizza's zullen letterlijk "ontploffen" in je maag vanwege de heerlijkheid en de dosering van de verse ingrediënten.

7 verschillende soorten Italiaanse pizza

In de Italiaanse pizzeria Vlissingen is jouw pizza, zoals de originele Italiaanse pizza. Je zult er genieten alsof je in Italië bent, pizza eten en genieten van de zonsondergang met de persoon van wie je houdt. Er zijn verschillende soorten Italiaanse pizza. De zeven meest populaire zijn:

  • La Pizza Napoletana
  • Pizza all palladium
  • La pizza Tonda Romana
  • Pizza al taglio
  • Pizza fritta-met gefrituurd pizzadeeg
  • Pizza al padellino-pan pizza
  • Pizza Siciliana

Dit zijn de pizza's die je zeker moet proeven. De smaken zijn verbazingwekkend en je krijgt de kans om de echte Italiaanse smaak te ervaren.

Het recept voor de beste zelfgemaakte pizza maakt

Voor jou, als fan van Italiaanse pizza, is hier het beste recept dat je nodig hebt om een echte Italiaanse pizza te maken. Hier is het beste recept ooit, gemakkelijk, met de originele Italiaanse smaak die heerlijke smaken in je maag doen opwellen. Je zult genieten van dit zelfgemaakte pizza recept. Voor het deeg, heb je 2 1/2 kopjes (30 gram) ongebleekt universeel meel, 1 theelepel kristalsuiker, 1/2 theelepel actieve gedroogde gist, 3/4 eetlepels koosjer zout, 5 kopjes heet water, 1 eetlepel olijfolie, en 2 eetlepels griesmeel of bloem nodig. De topping mag je zelf verzinnen. Geniet ervan!

Geef een reactie