Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Originele catering voor bedrijven

Originele catering voor bedrijven

Of het nu gaat om een incidentele verrassing of een terugkerend  fenomeen, het is fijn om goed voor je medewerkers te zorgen. Een lekkere zak patat met een heerlijke snack valt bij de meeste mensen wel in de smaak. Maar hoe organiseer je dat zonder dat je zelf achter de frituurpan hoeft te staan? En kan het ook milieuvriendelijk?

Catering op locatie

Catering voor bedrijven, het is de oplossing. Het neemt jou zorg uit handen waardoor je enkel maar hoeft te genieten. Er komt een speciale frietkar naar jouw bedrijf toe, die ter plaatse alles bakt waar je zin in hebt. Of het nu gaat om oerfriet, frikandellen, kipcorns, mayonaise of ijs. Alles kun je bestellen. Wil je twee uurtjes gebruikmaken van de frietkraam, of liever de hele dag? Wanneer je de frietkraam reserveert is alles mogelijk. Wil je flink uitpakken en wil wel iets meer dan alleen patat en snacks? Je kunt ook diverse salades en zelfs kibbeling reserveren.

Is het ook milieuvriendelijk?

In deze tijden is het milieu erg belangrijk. Daarom verwacht je van de catering ook dat zij zich  daarmee bezig houden. Maar hoe werkt dat precies? Friet wordt vaak geserveerd met plastic vorkjes en de snacks in plastic bakjes, maar dat is nu verleden tijd. Tegenwoordig mag je verwachten dat er gekozen wordt voor houten vorkjes en bakjes die gemaakt zijn van recyclebaar materiaal. Wanneer je de frietwagen boekt, dan hoef je je niet druk te maken over het afval. Het afval wordt ingezameld in een afvalcontainer en daarna meegenomen.

Wat moet ik verder nog regelen?

Is er dan echt niets wat ik zelf moet doen? In principe niet, maar je moet wel zorgen voor een plaats waar de frietwagen kan staan. Het gaat om een harde horizontale ondergrond. Daarnaast is het belangrijk om binnen een straal van 40 meter een stroompunt te hebben. Ook is het belangrijk om op tijd te reserveren.

Geef een reactie